Hem/Alla böcker, Nyheter, Mat/Pizza av Mastio

Pizza av Mastio

225 kr

Pizza av Mastio delar Sandra Mastio, inspirerande matpersonlighet och tv-kock, med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen! Utökad nyutgåva.

Författare: Sandra Mastio
Fotograf: David Back

Beskrivning

Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen!

Denna uppdaterade nyutgåva innehåller tio extra pizzarecept.

Sandra Mastio
 är en svensk krögare, kokboksförfattare och TV-kock. Hon vann femte säsongen av TV-programmet Sveriges Mästerkock och har utöver Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan författat kokboken Mat av Mastio (2015). Tillsammans med programledaren och TV-kocken Lisa Lemke samt Zeina Mourtada medverkade hon i SVT:s matlagningsprogram Timjan, tupp och tårta. Hon driver tillsammans med sin man Stefano Mastio bland annat restaurang Mastio i Limhamn i Malmö.

FörfattareSandra Mastio 
FotografDavid Back
ISBN9789178435654
Antal sidor184
FormFlexband
Rek. utpris225 kr

Ladda ner omslag