Hem/Nyheter – Highlights, Mat/Glass på riktigt

Glass på riktigt

299 kr

Glass på riktigt öppnas en värld till glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och glassdesserter. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd kombinationer. Här hittar du så klart även läckra glasstillbehör som macarons, strutar och maränger samt en mängd fakta om t.ex. tillredning, förvaring m.m.

Författare: Jan Hedh
Fotograf: Charlotte Gawell

Beskrivning

Glass på riktigt öppnas en värld till glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och glassdesserter. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd kombinationer. Här hittar du också recept och tips på läckra glasstillbehör som macarons, strutar, puréer och maränger samt fakta om glassens kemi, tillredning, kylning och frysning, förvaring och mycket mer.

Glass på riktigt 
vänder sig till både amatörer och professionella. En bok för alla glassälskare! Boken är rikt illustrerad av fotografen Charlotte Gawell.

Jan Hedh är en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare. Han har givit ut en mängd böcker bland annat Glasspassion (2008), en succé som översattes till flera språk. Den här boken bygger till delar på den utgåvan, men har reviderats med omfattande kompletteringar samt uppdateringar.

FörfattareJan Hedh 
FotografCharlotte Gawell
FormgivareAnnika Lyth
ISBN9789178435951
Antal sidor264
FormInbunden
Utgivningsdatum2024-06-07