Hem/Alla böcker, Mat/Vegetariana Siciliana

Vegetariana Siciliana

249 kr

Vegetariana Siciliana samlas italienska Francesca Maugeri Holmströms bästa vegetariska recept från Sicilien. Kapitlen kretsar kring typiska sicilianska råvaror som citrus, nötter, kronärtskocka, zucchini och aubergine med recept som pistaschgnocchi, penne med citron och valnötter, chokladtårta med chili och mycket mer  För alla som älskar den genuina italienska maten. På sicilianska!

Författare: Francesca Maugeri Holmström, Louise Malmros Manfrinato

Beskrivning

För mig är matlagning magi. Det slags magi som sammanför hjärta, skönhet, smak och njutning. Jag älskar att trolla fram vegetariska versioner av min italienska familjs traditionella recept med de enklaste, renaste av ingredienser.

Italienska Francesca Maugeri Holmström är känd för sin mångsidighet och för att behärska konsten att skapa innovativa vegetariska rätter alltid med siciliansk touch och passion. I boken Vegetariana Siciliana samlas hennes bästa vegetariska recept och matminnen från uppväxten för att förmedla den kärlekssaga hon upplevt mellan mat och människor på Sicilien och i Sverige. Bokens kapitel kretsar kring typiska sicilianska råvaror som citrus, nötter, kronärtskocka, fänkål, zucchinioch aubergine med recept som pistaschgnocchi, penne med citron och valnötter, chokladtårta med chili och mycket mer.

En bok för alla som älskar den genuina italienska maten. På sicilianska!

FörfattareFrancesca Maugeri Holmström , Louise Malmros Manfrinato
FotografKarin Oddner, David Back
FormgivareKristin Lidström
ISBN9789178435661
Antal sidor152
FormInbunden
Utgivningsdatum2022-09-22

Ladda ner omslag