Hem/Nyheter, Mat/Inte bara bullar: 100 klassiska bakverk och kakor från förr

Inte bara bullar: 100 klassiska bakverk och kakor från förr

269 kr

I den här boken samlas konditorn och bagarmästaren Jan Hedhs receptskatt av våra bästa klassiska bakverk och kakor. Här är bakningen en riktig konstart och allt görs helt från grunden. För dig som vill ta bakningen till nästa nivå eller bara lära dig mer om våra allra godaste bakverk och kakor från förr! Ett unikt referensverk för bakälskare och konditorer.

Författare: Jan Hedh
Fotograf: Charlotte Gawell

Beskrivning

I boken Inte bara bullar: 100 klassiska bakverk och kakor från förr samlas konditorn och bagarmästaren Jan Hedhs receptskatt av våra bästa klassiska bakverk och kakor. Här är bakningen en riktig konstart och allt görs helt från grunden i såväl enklare som mer avancerade recept. För dig som vill ta bakningen till nästa nivå eller bara lära dig mer om våra allra godaste bakverk och kakor från förr! Ett unikt referensverk för bakälskare och konditorer en nostalgitripp där alla kan minnas sin barndoms konditoribesök.

Jan Hedh är en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare. Vid sidan om författarskapet jobbar Jan Hedh som konsult, med utbildning, kurser och produktutveckling inom konditori- och bageribranschens alla yrkesgrenar. Jan Hedh är också grundare av Olof Viktors Bageri i Glemminge och Hedh & Escalante Chocolatier, som bl.a. gör praliner, marmelad och kakor. Han har genom åren författat en mängd prisbelönta böcker om bland annat tårtor, kakor, bröd, choklad, desserter, sylt och marmelad.

FörfattareJan Hedh 
FotografCharlotte Gawell
FormgivareAnnika Lyth
ISBN9789178435685
Antal sidor224
FormInbunden
Utgivningsdatum2022-09-22