Hem/Resa/Vägar värda en omväg: Skåne

Vägar värda en omväg: Skåne

199 kr

Skåne_layout

I Vägar värda en omväg: Skåne tar författarna med oss på smala, vackra och krokiga vägar genom det skånska landskapet med fascinerande upplevelser längs resan. Boken innehåller detaljerade köranvisningar, fotografier och är fullspäckad med historier, anekdoter och fakta om platserna längs med vägarna, totalt 85 mil resa genom Skåne. Följ med på en roadtrip utöver det vanliga!

Författare: Janne Svensson, Bengt Arvidsson
Fotograf: Janne Svensson

Beskrivning

I Vägar värda en omväg: Skåne tar författarna med oss på smala, vackra och krokiga vägar genom det skånska landskapet med fascinerande upplevelser längs resan.

Vi färdas bland annat till Hallandsåsens hänförande utsikter över Laholmsbukten, genom slätternas pilalléer kantade av de typiska skånska sädesfälten, till ståtliga slott och hukande statarlängor. Och genom de praktfulla Göingeskogarna där en gång snapphanarna gömde sig 

Boken innehåller detaljerade köranvisningar, hundratals fotografier och är fullspäckad med historier, anekdoter och fakta om platserna längs med vägarna, totalt 85 mil resa genom Skåne. Följ med på en roadtrip utöver det vanliga, här är resan målet!

FörfattareJanne Svensson , Bengt Arvidsson
FotografJanne Svensson
ISBN978-91-7843-502-9
Antal sidor256
FormMjukband
Utgivningsdatum2017-03-31
Rek. utpris199 kr
Dimensioner170 x 208 mm
Ladda ner pressmeddelanden

Ladda ner omslag