Hem/Hantverk, Alla böcker/Dekorera ägg

Dekorera ägg

199 kr

I boken Dekorera ägg får du följa hela processen fram till olika fantasifulla och färgglatt dekorerade ägg. Boken fokuserar främst på påskhögtiden men kan förstås användas året runt- I korta texter och med instruktiva bilder presenteras olika tekniker, verktyg som behövs och material till färgning och dekorering, utan stora kostnader och oftast med det man har till hands hemma i köket.

Författare: Marie Widén

Beskrivning

Sätten att färga och dekorera ägg är många, lite olika från land till land. De flesta har nog som barn målat ägg vid påsk. Men att hantera ett ägg är ett klurigt företag en liten, begränsad yta med en speciell form.

I boken Dekorera ägg får du följa hela processen fram till olika fantasifulla och färgglatt dekorerade ägg. Boken fokuserar främst på påskhögtiden men kan förstås användas året runt!

I korta texter och med instruktiva bilder presenteras olika tekniker, verktyg som behövs och material till färgning och dekorering, utan stora kostnader och oftast med det man har till hands hemma i köket. Boken avslutas med en rad tips om annat påskskoj.

Boken är riktad till hantverksintresserade, barnfamiljer och alla vuxna som arbetar med barn. Fast så klart, åldern har här ingen betydelse!

FörfattareMarie Widén
Antal sidor60
FormInbunden